Villavägen 28

748 50 Tobo

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 By Halvorsen  & Smedbäck

Maxi ICA Stormarkand STENHAGEN i Uppsala

October 20, 2019

Nu hittar du alla våra 100% naturligt torkade exotisk frukter på Maxi ICA Stormarknad Stenhagen i Uppsala. 

 

Golden Colombia är Äkta Vara certifierade, utan tillsatt socker och svaveldioxid-fri.

 

Guanabana som också kallas graviola är en superfrukt är fullproppad med antioxidanter, vitaminer och mineraler.

 

Pitaya, pitahaya, drakfrukten eller dragonfruit,  är senaste trenden bland de så kallade superfrukterna. Frukten är söt och mjuk.  Pitaya är fiberrik och har antioxidativa egenskaper vilket skyddar cellerna mot oxidativ stress.

 

Golden Colombia är för närvarande det enda varumärket i Sverige som erbjuder torkad guanabana og pitaya. Samt papaya utan tillsatt socker.

 

Om du gillar att göra drinkar, smoothies eller din egen granola kan du välja mellan mango, ananas, papaya och vår nyaste spännande produkt, Exotic Mix. I en påse Exotic Mix finns 5 superfrukter: mango, ananas, papaya, kokos och jordgubbar.

Vår webbshop

June 30, 2019

Från och med den 1:a juli 2019 stänger vi vår webbshop. Anledningen är att företaget vill koncentrera verksamheten mer mot vår grossistverksamhet där vi växer.

Våra produkter kan dock fortsatt köpas online via Etnomat - Världens mat till din dörr sin webbutik. Där finner ni förutom varor från Golden Colombia, livsmedelsprodukter från olika hörn av världen. www.etnomat.se

 

Våra gyllene Colombianska torkade frukter finner ni dessutom i följande butiker:

- Maxi ICA Storrmarknad Gnista i Uppsala

- Maxi ICA Stormarknad Solna

- Maxi ICA Stormarknad Botkyrka

- ICA Kvantum Tyresö

- ICA Kvantum Solna C

- ICA Kvamtum Tumba

- ICA Kvantum Bålsta

- ICA Supermarked Fältöversten

- ICA Supermarked Sabbatsberg

- ICA Supermarked Fridhemsplan

- ICA Nära Humlegården

- Örtagubben, Odenplan

- El Gaucho kött & delikatess, Solna 

- Hälsokraft, Vallentuna

Velkommen!

ICA Kvantum Tumba

May 20, 2019

Nu hittar du våra hundra procent naturliga torkade exotiska frukt Golden Colombia på ICA Kvantum Tumba. Guanabana, Pitaya, Papaya, Ananas, Mango och Golden Berries i storlek 125 g samt Pitaya, Ananas och Tropical Mix i 50 g storlek,  är ett perfekt mellanmål eller gott tillskott i frukostmüslin, grött eller yogurth.

 

För varje pose  (125 g) du köper så går två kronor til del norska Stiftelsen Golden Colombia som arbetar med att hjälpa barn i sårbara situationer i Colombia.

ICA Supermarked Sabbatsberg

May 05, 2019

Guanabana (Soursop, Graviola) eller Mango?

 

Vilken av frukterna är din favorit? Mango, Ananas, Papaya, Guanabana, Pitaya eller Physalis?

Alla sorter, både 125 och 50 g finns vid ingången till ICA Supermarket Sabbatsberg i Vasastan,

Stockholm.

 

Välkomna in och smaka! Vi kör demo i butiken fredagen 24 maj 15.00-18.00.

Maxi ICA Stormarknad Solna

March 12, 2019

Kom och inspireras av utbudet av varor i ICA Maxi Solna Business Park. Hyllorna är välfyllda med ett brett sortiment, allt under samma tak. 

Butiken är dessutom kundvänlig och fräsch med en fantastiskt trevlig och hjälpsam personal.

 

Här finns GOLDEN COLOMBIA torkad, exotisk frukt! Det är härligt att fylla på med antioxidanter, mineraler och fiber i  väntan på att vårsolen tittar fram. Kika in i butiken!

HÄLSOKRAFT, Vallentuna (Torggatan 19 A)

March 06, 2019

GOLDEN COLOMBIA torkad exotisk frukt, finns nu i hälsokostbutiken HÄLSOKRAFT, på Torggatan i Vallentuna.

 

Kom in i butiken och prova på frukterna! Det är spännande nya sorter, till exempel den söta gula Pitayan eller som den ofta kallas Drakfrukt.

Även Guanabana är ny och fantastisk att göra juice och milkshakes med. Recepten finns i butiken och på vår hemsida www.buenmomento.se under recept.

 

Ananas, Papaya, Physalis är andra sorter. Mango som är bästsäljaren, kommer in i veckan. Det här är samtliga fantastiska superfrukter. Läs vårt info blad i butiken!

Maxi ICA BOTKYRKA

January 20, 2019

ICA Maxi´s kunder i Botkyrka, Norsborg kan nu njuta av #Goldencolombia´s supergoda naturliga #vitaminer och #antioxidanter! Finns i påsar 125 och 50 g.

 

I dessa tider, på jakt efter att få i oss tillräckligt med frukt och grönt är det praktiskt att ha med sig en påse exotisk #goldencolombia #torkadfrukt. Till kontoret, skolan, gymmet eller på utflykten! Fungerar som ersättning för godis våra #”señoritas” #tropicalmix, #ananas och #pitaya 50 g påsar.

 

Tips på ett gott mellanmål: klipp frukten med sax i mindre bitar och rör ned i yoghurten! 

December 01, 2018

Du hittar nu GOLDEN COLOMBIA torkad exotisk frukt på ICA Kvantum i Tyresö. Pitaya, Ananas och Mango i 125 g. Ytterligare i vår storlek 50 g Tropical Mix, Ananas och Pitaya.

 

Bra och nyttigt julgodis: som snacks, på gröten, i beredning av kakor, eller varför inte i glöggen?

 

El Gaucho kött & Delikatess AB

December 01, 2018

Vi har nu äran att få introducera GOLDEN COLOMBIA torkad exotisk frukt, 100 % naturlig, i den populära kött och delikatessbutiken EL GAUCHO på Råsundavägen 71 i Solna. 

 

Butiken har lång erfarenhet av försäljning över disk av kött från svenska gårdar på latinamerikanskt vis och även delikatesser och gourmet från Italien och Spanien. Välkomna till El Gaucho!

Vår första export

November 01, 2018

På "Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF)" årsmöte i Oslo 1-3 November på Scandic Hotel, bjöds BUEN MOMENTO AB Golden Colombias Gourmetkaffe från Miraflores i Palmor, Sierra Nevada de Santa Marta i Colombia.  Buen Momento och Golden Colombia Foundation delade under dessa dagar ut 806 påsar torkad exotisk frukt till 400 konferansdeltagare. Vi lagade 8 liter smoothies som smakprov.

Vem hade kunnat ana att det var så enkelt att lägga lite torkad frukt i blöt i vatten en stund och på ett par minuter med en mixer få så goda smoothies och juicer? Värt att prova!  Se våra recept.

 

Golden Colombias Gourmetkaffe är mellanrostat på 100% arabicabönor. Hur föredrar du ditt kaffe? Berätta för oss!!

På plass i ICA SUPERMARKET FÄLTÖVERSTEN

October 28, 2018

Golden Colombia torkad exotisk frukt står stolt högst upp på hyllan, där torkad frukt finns, i ICA Supermarket Fältöversten. Enkelt att få i sig antioxidanter, fiber och nödvändiga vitaminer.

Ta hand om dig själv och dem du älskar! Tillfällena är många.

 

God som den är, som snack. Blandas enkelt i yoghurt eller keso, som mellanmål. Vill du testa att göra en snabb juice, blötlägg ca. 20-30 gram frukt I vatten en stund och kör med mera vatten ca. 1 liter 2 minuter till. Färdigt! Kan smaksättas med råsocker eller honung. Buen Provecho!

October 16, 2018


Stort tack till PROCOLOMBIA, som anordnade ett fantastiskt välorganiserat och superbra event, Business Matchmaking Forum I Istanbul, Turkiet, 17-18 October I år. Mer än 150 colombianska producenter och exportörer visade och erbjöd sina produkter till 148 köpare från Europa, Asien och Afrika.

 

Buen Momento AB från den deltog i eventet och var den enda käparen från Svreige. Flera spännande kontakter knöts för expansion av innovativa hälsosamma produkter till den skandinaviska matvaruhandeln.  

Vi har några ideér på nya produkter men vi är jättenyfikna att veta era önskemål. Vilka nyttigheter skulle ni vilja ha mer av i butikerna? 

ICA Nära Humlegården

September 06, 2018

Rusta din kropp för att må bra genom att få i dig 500 gram frukt och grönsaker om dagen!  Superfrukter 


Golden Colombias goda och hälsosamma 100% naturliga torkade frukter stoltserar nu i butiken ICA Nära Humlegården. 

ICA Kvantum Solna Centrum -

September 06, 2018

Vi är glada att få erbjuda torkade frukterna  GOLDEN COLOMBIA till kunderna i ICA Kvantum Solna Centrum. Påsarna finns i 125 g och frukterna är GUANABANA, PITAYA, MANGO, ANANAS, PAPAYA, och PHYSALIS.100% naturliga, utan tillsatser och Äkta vara certifierade.

 

I fredags 7/9, bjöd vi kunderna på smakprov i butiken och även på olika super nyttiga smoothies det går att laga frukterna på.

July 06, 2018

Under fredagen, bjöd Buen Momento AB på provsmakning av innovativa smoothies til kunderna i butiken Maxi ICA Stormarknad Gnista, Uppsala. De hälsosamma dryckerna var gjorda av Golden Colombia exotiska torkade frukter Guanabana (graviola), Gul Pitaya (Dragon frukt), Ananas, Mango, Physalis (Golden Berries) och Papaya.

Kikka gärna in på vår meny Recept for forslag eller varför inte, hitta på egna! Förstås, är vi nifikna, så dela gärna med er av era recept till oss!

Till personalen på butiken tusen tack för ert fantastiska engagemang och samarbete!

Provsmakning Örtagubben - Odenplan

July 01, 2018

I fredags förra veckan, avsmakades torkad frukt från Golden Colombia på Örtagubben Hälsokostbutik, Odengatan i Stockholm.Bland annat, bjöd vi på juicer och smoothies mixade i blender med torkad frukt som tex. guanabana, pitaya och andra colombianska superfrukter. 

Vi tackar personalen på Örtagubben för ett mycket bra samarbete. Våra smoothies välkomnades med kundernas beröm och många påsar såldes.

Maxi ICA Stormarknad

May 31, 2018

Golden Colombia torkadad frukt: Guanabana, Pitaya, Papaya, Ananas, Mango och Golden Berries (Inkabär), finns nu hos Maxi ICA Stormarknad i Gnista. Bara superfrukter som du kan äta som snacks och mycket mer. Vill du prova dessa delikatesser som smoothie? Eller föredrar du uppfriskande juice, nu när sommaren har börjat?

 

Snart är vi i butiken med smakprover!!!!

Månadens frukt Guanabana och Papaya - 10% rabatt

May 31, 2018

Välkomna att handla månadens frukt Guanabana och Papaya. Båda frukterna är mycket omtalade för sina bra hälsoegenskaper. De är mycket mera än bara snacks! 

Tänk på att du kan lägga lite frukt i blöt i vatten under ett par timmar, lite vanlig mjölk/havre/mandel eller bara vanligt vatten.  Några isbitar, nu när sommaren har startat på riktigt, plus lite sötningsmedel kan vara en extra touch.  Du får då en supergod smoothie eller uppfriskande juice drink!

Tack så mycket!

April 28, 2018

Buen Momento tackar för två mycket givande och intressanta dagar där det utbyttes idéer och startades samarbeten. Vi lyssnade på föredrag av andra entreprenörer, knöt kontakter med affärsänglar, fick positiv feed-back och presenterade våra produkter, som  blev mycket väl mottagna. Tack också till Foodventures team, Susanna Moore, Linnea Qvirist, Chatarina Hedfors, Susanne Zimmergren för en fantastisk planering och utförande av eventet.

Välkommen - Welcome - Bienvenidas

April 18, 2018

Snart kan du handla produkterna här. Under tiden hittar du dem hos Råsunda Hälsokost i Solna. 

 

Food Venture & Partnering Days 2018

April 11, 2018

THE MEETING PLACE FOR STARTUPS, INDUSTRY AND INVESTORS IN THE FOOD BUSINESS

25-26 APRIL 2018 • GOTHENBURG, SWEDEN

Food Venture & Partnering Days is the meeting place for startups, industry and investors in the food industry. The event will take place in Gothenburg on 25-26 April 2018. This will be the third edition of the event, hosted by Livsmedelsacceleratorn (The Food Accelerator), co-organized by Business Region GöteborgLivsmedelsföretagen (The Swedish Food Federation) and GU Ventures.

Participant for pitch training 21st of March 2018

March 27, 2018

 

  • Vi är väldigt glada över att vi deltog i en så fantastisk grupp av startups till årets event under Food Venture & Partering Days. 

 

  • Stolt innehavare av Äkta vara märket Ä. Våra produkter är fria från tillsatser. De är helt naturliga, endast soltorkade. Högkvalitativa produkter.

Vi tar producentansvaret för våra förpackningar

Om producentansvar och om FTI:s service för att mitt företags förpackningar samlas in, återvinns och blir till nya produkter.

Please reload